Innovatie

Innovatie is de basis voor toekomstige groei. Als wereldleider in deur vergrendelingsoplossingen, streeft ASSA ABLOY om de meest innovatieve te zijn.

Innovatie is een onderdeel van de achtergrond en de geschiedenis van ASSA ABLOY. Sinds 2005 hebben we onze R&D-investeringen doen stijgen met 130 procent en het aantal product design ingenieurs doen groeien tot 1400.

De verkoop van producten die gelanceerd zijn in de afgelopen drie jaar vormen 30 procent van de totale omzet, terwijl verkoop van elektromechanisce producten, inclusief geautomatiseerde toegangsoplossingen, zijn gestegen van 20 tot 49 procent van de omzet van de Groep sinds 2000.

2005 | SEK 28 Miljard

2015 | SEK 68 Miljard

 

Mechanische producten

 

Geautomatiseerde ingangssystemen

 

Elektromechanische producten

 

Beveiligingsdeuren

Als gevolg daarvan maakte ASSA ABLOY, voor de tweede keer op rij, deel uit van de lijst van 100 meest innovatieve bedrijven van Forbes' World, met als plaats 78ste in 2013 en 93ste in 2014.

Met twee decennia aan ervaring, blijft ASSA ABLOY de ontwikkeling van de veiligheidsindustrie leiden en introduceert  duurzame, veilige en beveiligde oplossingen.

Duurzame productie en processen zijn van nature meer efficiënt in het gebruik van bronnen. ASSA ABLOY kan kosten verlagen en waarde creëren voor zowel de Groep als voor haar klanten door duurzaamheid een integraal onderdeel van het product innovatieproces te maken.

Elke poging wordt gedaan opdat nieuw ontworpen producten zo energiezuinig mogelijk zijn. Ons doel is om nieuwe product concepten te ontwikkelen die voor klanten problemen oplossen en waarde creërt, gebaseerd op duurzame oplossingen en processen.

Initiatieven zoals Future Lab, de innovatie incubator van ASSA ABLOY, geven de mogelijkheid aan relevante betrokken partijen om samen te werken en veiligheidstrends te bespreken met deskundigen en productieontwikkeling te beïnvloeden.