Zero Waste to Landfill

ASSA ABLOY streeft ernaar om afval op elke mogelijke manier te minimaliseren, volgens het mantra - Reduceren, Hergebruiken, Recycleren.

Dit laat ons to om te focussen op de afvalhiërarchie, om te vermijden dat ze wordt gegenereerd in de eerste plaats. In de EMEA divisie heeft ASSA ABLOY 15 sites die de Zero Waste to Landfill status hebben verworven. Om deze claim te valideren hebben we de internationaal erkenkde NGO Carbon Trust een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren.

"Afval en stortplaatsen vermijden is een belangrijke eerste stap voor bedrijven die efficiënter met afval willen omgaan.Dit bereiken voor alle plaatsen waar afval ontstaan is niet gemakkelijk, zeker voor een vervaardigend bedrijf. ASSA ABLOY verdient het gefeliciteerd te worden met het succesvol bereiken van zero waste to landfill op 15 sites in Europa. De Carbon Trust onafhankelijke verificatie voor deze prestatie demonstreert de duidelijke inzet op vlak van afval management en hun duurzaamheidsgeloofsbrieven." zegt Darran Messem, Managing Director van Carbon Trust, Certification.