Duurzaamheid doorheen onze waarden

ASSA ABLOY verbetert zijn efficiëntie in de waarde keten aan de hand van verlagingen van de productiekosten op gebieden zoals de optimalisatie van productcomponenten en vermindering van afval in elke fase van de levenscyclus van een product.

Innovatie

Nieuwe producten worden beoordeeld op basis van een levenscyclus perspectief. Veel recent ontwikkelde producten besparen energie al gevolg van verbeterde isolatie en intelligente controle van verscheidene deurvergrendelingsoplossingen.

Aankoop

Leveranciers van de Groep in risicogebieden worden geëvalueerd vanuit een duurzaam perspectief. Leveranciers die niet voldoen aan de eisen van de Groep worden verzocht verbeteringen aan te brengen of anders worden ze stopgezet.

Productie

De vervaardiging van de producten van de Groep moet op veilige wijze en met minimale milieueffecten worden uitgevoerd. Gevaarlijke processen worden geleidelijk afgebouwd en vervangen door milieuvriendelijke alternatieven.

ISO14001 Environmental Management System

Alle productiesitesmet een significante ecologische impact zijn gecertifieerd volgens ISO14001

Marktaanwezigheid

ASSA ABLOY respecteert de wetten en voorschriften inzake zakelijke ethiek in de landen waarin ze actief is, en vereist dat alle partners handelen op dezelfde manier.

Klanten

ASSA ABLOY heeft de ambitie kwalitatief hoogwaardige producten te leveren die de behoeften van klanten voldoen, die een lange levensduur hebben en vervaardigd zijn met een minimaal verbruik aan hulpbronnen en milieu-impact gedurende hun gehele levenscyclus.

Voor meer informatie over de ASSA ABLOY Groep, bezoek www.assaabloy.com.