Residentiële sloten en veiligheidssystemen

Sloten en beveiligingssystemen voor individuele woningen en appartementencomplexen moeten bescherming aanbieden tegen diefstal en inbrekers, maar ze moeten ook handig en gebruiksvriendelijk zijn.

Van veiligheidsdeuren met traditionele mechanische sloten en cilinders tot de meest geavanceerde digitale deursloten en gemotoriseerde cilinders. Beveiligingsoplossingen voor residentiële toepassingen moeten afgestemd worden op de individuele behoefte voor veiligheid, bescherming en gebruiksgemak. Deze kunnen ook CCTV en alarmsystemen omvatten.an veiligheidsdeuren met traditionele mechanische sloten en cilinders tot de meest geavanceerde digitale deursloten en gemotoriseerde cilinders. Beveiligingsoplossingen voor residentiële toepassingen moeten afgestemd worden op de individuele behoefte voor veiligheid, bescherming en gebruiksgemak. Deze kunnen ook CCTV en alarmsystemen omvatten.

Voornaamste gebieden waar ASSA ABLOY geïntegreerde oplossing voor kan bieden:

Ingangdeuren - De voordeur is de eerste lijn van bescherming tegen onwettelijke toegang. Of het nu gaat om een privé huis of een appartementsblok. Een voordeur - en het deurbeslag die erbij past - moeten ervoor zorgen dat geen enkele ontoegestane persoon kan binnenkomen. Elektromechanische vergrendelingssystemen, digitale deursloten alsook toegangscontrole oplossingen kunnen gebruikt worden om veiligheid aan te bieden voor de hoofdingang van privé woningen en appartementsgebouwen.
Digitale deursloten - Digitale en elektromechanische producten bieden een hoge veiligheid en gebruiksgemak aan. Deze toestellen zijn beveiligd terwijl ze het vergrendelen en ontgrendelen vergemakkelijken. Een digitaal deurslot is een deurslot die voornamelijk ontgrendelt aan de hand van een digitale code. Oplossingen kunnenkaarten, afstandsbedieningen en vingerafdruklezers voor identificatie en toegang omvatten.
Garagedeuren - Buiten de plaats voor een voertuig, kunnen er andere bezittingen opgeslagen zijn in een garage zoals fietsen, elektrisch gereedschap en tuinmachines. Garages kunnen beveiligd worden met mechanische of elektromechanische sloten en alarmen die gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden en gebruiksvriendelijk zijn. Voor appartementsgebouwen kunnen toegangscontrole systemen gebruikt worden aan de hand van badges en lezers.
Raamslot - Door simpelweg raamsloten te gebruiken is er meer veiligheid in uw huis. Dit is een kost-efficiënte manier om uw veiligheid te verbeteren. Ontworpen om aan de dynamische markteisen te voldoen. De raamsloten zijn zowel digitaal als mechanisch beschikbaar en kunnen afgestemd worden op elk type raam. Ze zijn makkelijk te installeren en beschikbaar in een uitgebreidt assortiment aan stijlen waardoor ze perfect in uw huisstijl passen.
Integratie met alarmsystemen - Het plaatsen van een alarmsysteem geeft gemoedsrust en een supplementaire niveau aan bescherming van uw bezittingen. Bekabelde of draadloze alarmen kunnen gekoppeld worden aan toegangscontrolesystemen en sloten. Het merk Yale biedt u een aanbod aan alarmen voor huisbeveiliging.
Hangsloten & reissloten - Van smalle brievenbussloten tot hoogbeveiligde marine sloten, kunnen hangsloten overal van toepassing zijn. Voor het vergrendelen van gereedschapsdozen tot indringers uit uw tuinhuis. Hangsloten oplossingen zijn beschikbaar in verschillende sterktes en corrosie waarderingen, en kunnen ook gebruikt worden voor het reizen. Dit om ervoor te zorgen dat er tijdens het transport niet mee geknoeid wordt.
Tijdelijk toegangsrecht - Appartementsgebouwen hebben vaak problemen met onbevoegde personen. Een kaartlezer aan de voordeur verbetert de veiligheid voor bewoners en maakt het makkelijker voor bevoegde personen zoals bezoekers en onderhoudspersoneel toegang te geven via een pin code. De code werkt op bepaalde tijdstippen, bijvoorbeeld gedurende werkuren, en op andere momenten is de deur gewoon vergrendeld.