DOLCE Vita in Brussel Zuid

/Local/BE/References/Dolce/DolceRefCase.jpg

ASSA ABLOY België heeft zeer nauw samengewerkt met de architecten, het hotelmanagment en de algemeen aannemer om de beste oplossingen te vinden die voldoen aan alle verschillende eisen: veiligheid, betrouwbaarheid, gemak, design en budget.

Verbeterde veiligheid en gemak voor speciale gasten

Het Belgische architectenbureau ATELIER DE GENVAL heeft de oude IBM gebouwen omgetoverd in een hotel, ontspanningsoord en vergadercenter.

Het complex van 30.000 vierkante meter beschikt over 264 kamers alsook 4400 m² vergaderruimte en een fantastische DOLCE spa, dit alles in een prachtige groene omgeving.

Vergaderen in alle comfort

ASSA ABLOY België heeft sinds de start van het project in 2005 steeds nauw samen gewerkt met de architecten van ATELIER DE GENVAL om een deurenlijst op te stellen met gepaste oplossingen wat betreft deurbeslag.

Een oplossing vinden die voldoet aan de combinatie van design, technische en sociale vereisten alsook de mogelijkheid tot variërende graden in betrouwbaarheid, veiligheid en functionaliteit was de grootste uitdaging.

De architect eiste naast deze strikte vereisten ook nog een hoog niveau van gemak.

Het combineren van deze verschillende verzoeken tot een goed werkende oplossing waarmee alle verschillende partners tevreden waren was een uitdagende opdracht.

Producten