Veiligheidsoplossingen voor Hospitality

ASSA ABLOY is de wereldleider als leverancier in hotel vergrendelingssystemen en kamerkluizen, alsook energie besparende beheersystemen. ASSA ABLOY streeft erom naar nieuwe innovaties tot deze industrie met op RFID en NFC gebaseerde oplossingen zoals bijvoorbeeld Mobile Keys en Mobile Check-in inbegrepen voor de hotel sector.

Eenvoud in de administratie, verhoogde beveiliging en gebruiksgemak zijn maar enkele zichtbare troeven van ASSA ABLOY's deurvergrendelingsoplossingen voor personeel en klanten - inbegrepen toegangscontrole, geautomatiseerde toegang en Mobile Keys voor toegang tot kamers.

Voornaamste gebieden waar ASSA ABLOY geïntegreerde oplossingen voor kan bieden:

Hoofdingang - De hoofdingang is een zeer drukke plaats voor een hotel met aankomende en vertrekkende klanten en hun bagages. Vanuit de hoofdingang kunnen de bezoekers toegang krijgen tot het geheel van de infrastructuur en juist voor die reden zou de hoofdingang de eerste linie moeten zijn van bescherming. Automatische deuren zoals schuifdeuren of draaideuren kunnen een makkelijke toegang aanbieden en past makkelijk in het design elementen van een hotel.
Kamerdeuren en sloten - De top prioriteit voor een hotel is het veiligheidsgevoel van zijn klanten. Door het invoeren van efficiënte en betrouwbare vergrendelingssystemen, kunnen hotels het gevoel van comfort en veiligheid bij hun klanten verzekeren. Next-generation smart card oplossingen en oplossingen zoals Mobile Keys - een NFC-gebaseerde oplossing die u toelaat uw sleutel te ontvangen op uw smart phone - verhoogt het gebruiksgemak.
Kamerkluizen - Een klant moet zich comfortabel en veilig voelen op zijn kamer. Veiligheids- en vergrendelingsoplossingen zoals bijvoorbeeld elektronische kluizen in het interieur van het hotel moeten consistent zijn met de esthetische aspecten van de faciliteiten en tegelijkertijd performant zijn in hun belangrijkste taak: het beschermen van een klants waardevolle bezittingen.
Energie beheersystemen - Energie beheersystemen in kamers die de temperatuur reguleren kan het hotel helpen besparen op energiekosten. Door het detecteren van aanwezigen op een kamer, kan het energie beheersysteem het hotel toelaten de airconditioning en verwarming van de kamers te controleren en te beheren wanneer onbezet, toezicht houden op de temperatuur tot de klanten terugkeren naar hun kamer.
Personeel en beperkte toegangszones - Fysieke toegangsoplossingen zoals deuren en toegangscontrole systemen bieden veiligheid aan voor het hotel personeel en beperkte toegangszones. Logische toegangsoplossingen die gebruik maken van contactloos Smart Card technologie kan het personeel toelaten toegang te verkrijgen tot werkstations, netwerken en informatie. Van hangsloten op personeelslockers tot op opslagruimtes in de keukens zijn een voorbeeld van andere oplossingen voor deze zones.
Nooduitgangen - Een nooduitgang of anti-panieksluiting moet een evacuatie gemakkelijk en efficiënt doen verlopen bij noodsituaties, maar blijven toch een belangrijk element van een gebouws voornaamste beveiliging door toegangsbeperking of toegang toe te staan op alle andere momenten en situaties. Intelligente nooduitgangen en anti-panieksluitingen, zoals bijvoorbeeld, het beschermen van mensen en bezittingen gedurende noodgevallen en op alle andere momenten.