Alles-in-één deuropeningsoplossingen voor de commerciële sector

Veiligheidsoplossingen in de commerciële sector zou de shopping ervaring van de klant aangenamer kunnen maken.

De voornaamste focus van winkels en warenhuizen zijn de klanten. Een goede dienst betekent goed bereikbaar zijn, eenvoudige toegang verlenen en tegelijkertijd diefstal en indringers te voorkomen.

De deuroplossingen en vergrendelingssystemen moeten robusst genoeg zijn om de zware stroming aan voetgangers en de snelle veranderingen van goederen  te behandelen.Tegelijkertijd moeten de  toegangscontroleoplossingen waken over en het berperken van de toegang tot de technische- en dienstzones van het gebouw.

Voornaamste gebieden waar ASSA ABLOY geïntegreerde oplossing voor kan bieden:

Hoofdingang - De voornaamste focus van winkels en warenhuizen zijn de klanten. Een goede dienst betekent goed bereikbaar zijn, eenvoudige toegang verlenen en tegelijkertijd diefstal en indringers te voorkomen. De hoofdingang speelt hierbij een belangrijke rol. Automatische deuroplossingen, zoals schuifdeuren, draaideuren en klapdeuren, kunnen de ingang van een winkel aantrekkelijker maken en de ervaring van de bezoeker aangenamer maken.
Personeel zones - Bij winkels is het vaak nodig om zekere plaatsen af te sluiten, zoals personeelsruimtes en opslagplaatsen. Het plaatsen van mechanische sloten in personeelsruimtes vermindert het risico dat onbevoegde personen hier toegang tot krijgen. Toegangscontrole oplossingen zorgen ervoor dat alle werknemers, ook tijdelijke, toegang krijgen via de beveiligde identificatie oplossingen.
Laad- en losplatforms en opslagplaatsen - Toegangscontrole en beveiligde identificatie oplossingen verzekeren dat alleen bevoegd personeel toegang krijgt tot verboden zones waar producten en goederen worden opgeslagen. De toegangscontrole houdt de toegangsregistraties bij in een inventaris. Deze oplossingen kunnen ook leveringen garanderen na de uren door toegang toe te kennen aan leveranciers. Een gesloten poort kan voor een levering worden geopend terwijl de rest van het gebouw afgesloten blijft.
Integratie met veiligheidssystemen - ASSA ABLOY's vergrendelingssystemen en toegangscontrolesystemen kunnen gemakkelijk aan bestaande beveilingssystemen gekoppeld worden zoals CCTV-bewaking en alarmen. Door ASSA ABLOY's vergrendelingsoplossingen te kiezen verzekert u dat de geïnstalleerde systemen toekomstbestendig zijn.
Energie controle - Luchtgordijnen creëren een "onzichtbare deur" door gebruik te maken van laminaire luchtstroming. Hierdoor wordt effectief de binnen- en buitentemperatuur gescheiden wanneer de fysieke deur openstaat. Luchtgordijnen, in combinatie met een automatische deur, vergrotenhet comfort, creëren meer bruikbare oppervlakte en helpen het energieverbruik te verminderen.
Nooduitgangen - Betrouwbare deuren zijn noodzakelijk, evenals vrije vluchtwegen tijdens noodgevallen. Nooduitgangen en intelligente anti-panieksluitingen laten klanten en personeel veilig het gebouw uit, zonder onbevoegde personen binnen te laten.