Veilige toegang aanbieden en bewaken in de bedrijven sector

Het beschermen van gevoelige bedrijfsinformatie is het grootste belang in een organisatie. Hierdoor vereisen bedrijven en gebouwen een hoog niveau aan beveiliging.

Beveiligingsoplossing voor kantoren, waaronder beveiligingsdeuren, alsook fysieke en logische toegangscontrole, zijn genoodzaakt flexibel te zijn. ze moeten een stroom van mensen met verschillende toegangsrechten doorheen de dag aankunnen, zonder te vergeten dat ze voor een veilige evacuatie moeten zorgen in tijden van noodgevallen.

Grote, wereldwijde ondernemingen vereisen, voor alle gebouwen, een globaal toegangscontrolesysteem die op afstand kan worden beheerd.

Er is ook vraag naar comfort en gebruiksgemak voor de werknemers die de hele dag doorbrengen op het bedrijf - toegangscontrolesystemen kunnen dit waar maken.

Voornaamste gebieden waar ASSA ABLOY geïntegreerde oplossing voor kan bieden:

Hoofdingang - Door gebruik te maken van fysieke toegangsoplossingen via Smart Cards voor de hoofdingang van een bedrijfsgebouw of kantoor, wordt er gezorgd dat enkel bevoegde personen toegang krijgen. Echter kunnen Smart Cards een foto, PIN of paswoord en applicatiegegevens opnemen samen met biometrische referenties. Hierdoor wordt de ervaring van de werknemer beveiligt en vereenvoudigd vanaf het moment dat hij voet zet in het gebouw.
Toegang tot de liften - De werknemers beveiligde identificatie Smart Card kan ook fysieke toegang leveren tot de liften, het laat hen toe tot de verdieping te gaan dat ze wensen door hun kaart tegen de lezer te houden in de lift, terwijl onbevoegde personen geen toegang verkrijgen tot deze verdiepingen.
Toegang tot kantoren - Veiligheidsdeuren en -beslag in kantoren verzekeren de veiligheid van informatie en kostbaarheden wanneer deze onbewaakt is. Door gebruik te maken van fysieke toegangsoplossingen zoals Smart Cards, wordt er gezorgd voor een beveiligde identificatie zodat alleen maar bevoegde werknemers toegang hebben.
Vergaderzalen - Smart Cards en kaartlezers kunnen ook gebruikt worden om toegang te geven tot vergaderzalen. Veiligheidsdeuren en -beslag zorgen ervoor dat onbevoegde werknemers tijdens meetings of vergaderingen niet binnen kunnen. Elektromechanische sloten en deurbeslag kunnnen ook verbonden worden aan het booking systeem van de vergaderzaal zodat alleen de individu die de booking gemaakt heeft toegang krijgt tot de zaal.
Kopieermachines - Met behulp van een 'beveiligd afdruk authentificatie' document verbreedt het een organisatie's bestaande beveiligingsinvestering. Hierdoor wordt het mogelijk om een systeem, voor het afdrukken van documenten, en dezelfde smart cards voor toegang tot het gebouw worden gecombineerd. Dit is ideaal voor bedrijven die hun ecologische voetafdruk, afval afkomstig van het afdrukken en elektriciteitsverbruik willen verminderen.
Nooduitgangen - Nooduitgangen en anti-panieksluitingen moeten voldoen aan de regelgevingen en een veilige evacuatie verzekeren tijdens extreme gevallen. Ze moeten ook de toegang tot het gebouw helpen te beveiligen en het behouden van een veilige toegang ook wanneer er geen noodgevallen zijn. Intelligente anti-panieksluitingen en nooduitgangen, beschermen mensen en bezittingen tijdens noodgevallen en op alle andere momenten.