Fichet Serrurerie Bâtiment FOXEO

Fichet Serrurerie Bâtiment stelt FOXEO BN voor, een nieuw gepantserd deurblok dat speciaal werd ontworpen om te kunnen inspelen op alle behoeften van de nieuwbouw. Bouwend op de expertise van de uitvinder van het gepantserde deurblok en de garanties van de beveiligingsproducten van Fichet, voldoet het deurblok voor appartementen FOXEO BN aan alle vereisten van de woningmarkt in termen van beveiliging, esthetiek en eenvoudige installatie, met een bijzonder concurrentiële oplossing voor nieuwbouwwerven.

Een beveiligingsoplossing voor nieuwbouw

Als expert voor de beveiliging met een aanbod van gepantserde deuren voor appartementen en huizen, lanceert Fichet Serrurerie Bâtiment FOXEO BN, een gepantserd deurblok dat geschikt is voor nieuwbouwappartementen.

In de meeste gevallen van inbraak proberen de dieven binnen te komen langs de toegangsdeur maar vertrekken ze onverrichterzake wanneer ze meer dan 3 tot 4 minuten weerstand ondervinden. Appartementen moeten dus uitgerust worden met de beste bescherming tegen inbraak, namelijk een gewaarborgde gepantserde deur uit één deurblok”,  aldus Patrick Burm, Key Account Manager Be-Lux.

Met een certificaat klasse 3 (Europese norm EN 1627-1630) draagt FOXEO BN bij tot een doeltreffende preventie van de inbraakrisico’s. De deur is voorzien van een driepuntslot en een cilinder met Europees profiel en een hele reeks bijkomende uitrustingen: krukken, vleugelkrukken, cilinderbescherming. Ze beantwoordt onder andere aan de zeer strenge vereisten die in België gelden inzake brandweerstand (classificatie EI 1 30), en thermisch en akoestisch comfort van de woning met energieprestaties van respectievelijk 1.6 W/(m2.K) voor de thermische isolatie en een akoestische demping tot 43 dB. 

Voor een harmonieuze inrichting is FOXEO BN beschikbaar in 33 RAL-kleuren en 7 houtkleuren voor de deurvleugel. Het kader dat beschikbaar is in 13 RAL-kleuren wordt gemonteerd zonder zichtbare schroeven, een waarborg voor een eersteklas esthetische afwerking.

https://fichet-serrurerie-batiment.be/