ASSA ABLOY Opening Solutions voegt unieke Cloud based beheermogelijkheden toe aan het platform IncedoTM Business

/global/scaled/1024x446x0x66x1000x435/Local-BE-AABE DOC-Products - Incedo-Incedo-Incedo - Management options-Cloud-Incedo_Woman_at_PC_cloudsoftware_screen_1.jpg

Incedo™ toegangsbeheer van ASSA ABLOY Opening Solutions is special ontwikkeld voor bedrijven die continu in beweging zijn en een flexibele beveiligingsoplossing vereisen die meegroeit. Beveiligingsmanagers die de oplossing van Incedo Business beheren, kunnen nu ook op afstand werken. En dit terwijl ze de volledige controle over alle toegangspunten van hun gebouw behouden.

Incedo verbindt beveiligingssoftware en -hardware binnen één schaalbaar platform. Om tegemoet te komen aan de onrustige snelle veranderingen van het moderne bedrijfsleven, kan Incedo op verzoek worden opgeschaald of teruggeschaald. Het nieuwe Incedo Business Cloud beheer zorgt ervoor dat facilitair managers altijd de controle hebben over de beveiliging van hun gebouwen, waar ze ook zijn!  

Incedo Business Cloud is de oplossing voor veel urgente dagelijkse uitdagingen met betrekking tot toegangsbeheer. Simpelweg omdat facilitair managers niet meer fysiek aanwezig hoeven te zijn voor de afhandeling van de dagelijkse beveiliging. Incedo Business Cloud werkt 24/7 veilig vanaf elke computer voorzien van een internetverbinding. Het systeem is eenvoudig te installeren, er komen geen ingewikkelde integraties aan te pas. Software updates vinden regelmatig en automatisch plaats en real time rapporten en analyses zijn met een paar simpele klikken beschikbaar.

Incedo Business Cloud werkt out of the box via een kostenefficiënte abonnementenservice, waarin ook de support is inbegrepen. De dienst werkt snel en probleemloos. Daarnaast hebben beveiligingsmanagers geen zorgen meer over het eventueel lekken van vertrouwelijke informatie; bedrijfs- en gebruikersgegevens worden namelijk beschermd met een Information Security Management System dat gecertificeerd is volgens ISO/IEC 27001.

Volgens het Wireless Access Control Report 2021 beheert meer dan een derde van de bedrijven hun toegangscontrole via een cloud-gebaseerd systeem.* Dit percentage zal de komende jaren waarschijnlijk alleen maar stijgen aangezien werkplekken steeds mobieler worden. Uit een ander recent rapport blijkt dat 78% van de IT-besluitvormers in de toekomst verwacht meer gebruik te maken van een oplossing via de cloud.**

Een cloud-gebaseerde oplossing maakt toegangsbeheer eenvoudiger en handiger. Tevens helpt het bedrijven om beveiligingsbeheerprocessen te ontwerpen die gestroomlijnd, locatie-onafhankelijk én efficiënt zijn. Organisaties van elke omvang kunnen probleemloos overstappen op Incedo Business Cloud voor de implementatie van krachtige toegangscontrole. En dat alles zonder hoge aanloopkosten en met gegarandeerde en blijvende kosteneffectiviteit.

“Een cloud-gebaseerde software oplossing maakt budgettering voor facility en security managers voorspelbaarder”, vertelt Koenraad Lafaut Product Marketing Manager, EAC Product Unit Director bij ASSA ABLOY Opening Solutions. “Hiermee is het inhuren van extra onderhoudsteams en IT ondersteuning overbodig. Je weet immers vooraf hoeveel middelen je moet toewijzen en kunt wat de infrastructuur betreft snel op- en afschakelen. De zakelijke voordelen van het beheren van toegangsrechten vanaf elke locatie zorgen ervoor dat de vraag naar cloudoplossingen binnen de beveiligingsbranche en daarbuiten verder zal toenemen.”

“Uit de resultaten van diverse enquêtes blijkt dat de manier waarop bedrijven hun toegangscontrole beheren een gemengd beeld zal blijven vertonen met zowel lokaal gehoste als off-site cloudoplossingen die als toegangscontroleservice zal dienen”, vervolgt hij. “Daarom laten wij bij de lancering van ons Incedo ecosysteem de keuze aan de gebruiker.” Migratie tussen Incedo’s lokale en cloud management opties is altijd naadloos in elke richting, waardoor elk bedrijf verzekerd is van totale flexibiliteit.

Incedo beweegt met u mee; vandaag en in de toekomst

Incedo Business Cloud maakt toegangscontrole efficiënter voor iedereen; van installateur tot eindgebruiker. Een modulaire platformbenadering maakt zowel de aanschaf als het gebruik zelf eenvoudiger. Managers kiezen de beveiligingshardware en referenties die ze nodig hebben, samen met het juiste beheersysteem. Bekroonde draadloze sloten van ASSA ABLOY en bekabelde ASSA ABLOY wandlezers beveiligen de deuren. Een magneetpas dan wel tag of druppel of een virtuele sleutel op een smartphone helpt gebruikers veilig en gemakkelijk toegang te krijgen tot en zich te verplaatsen door een gebouw.

Steeds meer nieuwe hardware met Incedo ondersteuning van zowel ASSA ABLOY als andere leveranciers komt beschikbaar binnen het evoluerende ecosysteem van Incedo. Voeg deuren of locaties toe en schakel zo vaak als noodzakelijk tussen lokaal en cloudbeheer. Incedo garandeert flexibiliteit en schaalbaarheid in elke richting en voldoet hiermee aan de beveiligingsbehoeften van vandaag en de toekomst.

“Deze nieuwste verbetering van onze Incedo oplossing maakt uitgebreid, real time toegangsbeheer op afstand mogelijk. Incedo beveiligt gebouwen en filtert de toegang op intelligente wijze om op deze manier de steeds veranderende beweging van mensen over meerdere locaties te beheren vanaf elke locatie. Uw bedrijf is niet statisch en er is geen reden waarom uw beveiliging dat wel zou moeten zijn”, zegt Stephanie Ordan, VP Digital and Access Solutions bij ASSA ABLOY Opening Solutions EMEA. 

Incedo™ Business Cloud sluit aan op de visie van ASSA ABLOY om een veiligere en meer open wereld te creëren, waarbij iedereen in beweging blijft. Samen. Ga voor meer informatie naar onze Incedo oplossingen.