Maatregelen Coronavirus

/global/scaled/855x185x0x0x760x-1/Local-BE-AABE VISUALS-AABE Website Visuals-News-News 2020-CoronaUpdateImage-NL.jpg

WE TAKE CARE OF OUR PEOPLE. WE TAKE CARE OF YOU.

ASSA ABLOY geeft om haar klanten én om haar medewerkers. Daarnaast staat verantwoord ondernemen bij ons hoog in het vaandel. En om die reden zijn wij helaas genoodzaakt verschillende maatregelen te treffen rondom het Coronavirus. We zullen u hier middels dit bericht over informeren.

Update 20 maart 2020

Voortgang bedrijfsproces

Om ervoor te zorgen dat onze producten en diensten geleverd worden volgens afspraak, hebben wij intern gezorgd voor voldoende afstand tussen medewerkers, alle mogelijke hygiënemaatregelen getroffen en werken er zoveel mogelijk collega’s vanuit huis.

Geen bezoeken meer door onze accountmanagers

Om op dit moment zo veilig en verantwoord mogelijk te blijven werken, hebben wij besloten om het contact met onze accountmanagers de aankomende periode anders te laten verlopen. Vanzelfsprekend staan zij nog altijd voor u klaar om u de service te verlenen die u verdient. Zij zullen de aankomende periode alleen geen bezoeken meer afleggen. Uiteraard zullen zij, net als de rest van de organisatie, bereikbaar blijven via de gebruikelijke kanalen. Wij adviseren u contact met onze medewerkers op te nemen per mail om mogelijke overbelasting van onze telefooncentrale te voorkomen. Indien een uiterst noodzakelijke interventie van onze Technische Dienst zich opdringt, kan dat alleen bij in acht name van de voorgeschreven hygiënemaatregelen.

Verzenden van goederen

Tevens hoeft u zich geen zorgen te maken over de verzending van uw goederen, want dit blijft ongewijzigd. Ook hierin nemen wij alle maatregelen om dit alles zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen. Vooralsnog produceren wij zoals we anders ook doen en voorzien wij geen langere levertijden en/of uitval van producten. Onze voorraden zijn nog voldoende op peil. Met onze leveranciers zijn wij continue in overleg om de leveringen zoveel mogelijk doorgang te laten vinden.

Adviezen FOD Volksgezondheid

Wij houden de adviezen van de FOD Volksgezondheid nauwlettend in de gaten en zullen hier absoluut op anticiperen. Wij realiseren ons dat dit voor iedereen, zowel binnen als buiten de business, een moeilijke periode is en hopen op uw begrip hiervoor. Laten we de maatregelen van onze overheid nauwgezet opvolgen, er gezamenlijk de schouders onder zetten en vooral vooruit blijven kijken!

Verdere informatie

Mochten de richtlijnen van de FOD Volksgezondheid aangescherpt worden, dan informeren wij u zeker over de laatste stand van zaken op: www.assaabloyopeningsolutions.be/coronavirus

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u alsnog vragen hebben, neem dan contact op met uw contactpersoon binnen onze organisatie.

Pas goed op uzelf en elkaar! #Stayhome