ASSA ABLOY België wordt ASSA ABLOY Opening Solutions

Vanaf 11 februari gaat ASSA ABLOY België door het leven als ASSA ABLOY Opening Solutions. Die naamswijziging kadert in de strategie van de ASSA ABLOY Group om meer inzicht te geven in de verschillende divisies en hun bijhorende activiteiten.

Met de nieuwe naam geeft ASSA ABLOY Opening Solutions duidelijker aan waar het zich in specialiseert – hang- en sluitwerk en toegangscontrole – en differentieert het zich tegelijkertijd van andere divisies binnen de ASSA ABLOY Group:

Gevolgen naamswijziging

De voornaamste gevolgen zijn van technische aard. Zo komt er een nieuwe naam voor de website: www.assaabloyopeningsolutions.be. U kan wel nog steeds surfen naar www.assaabloy.be, dan wordt u automatisch doorgestuurd. De e-mailadressen van de werknemers blijven ongewijzigd, maar die van de algemene mailboxen worden aangepast. Meer info daarover volgt later.

Belangrijk om te weten: hoewel onze commerciële naam wijzigt, blijft onze maatschappelijke naam ASSA ABLOY nv. Zaken zoals onze facturatiegegevens en ons ondernemingsnummer blijven dus ongewijzigd.

Zit je met vragen over de naamswijziging? Neem dan hier contact met ons op.