Twee marktleiders slaan de handen in elkaar

ASSA ABLOY - marktleider in door opening solutions - en Televic Healthcare - marktleider in zorgcommunicatie - hebben samen een totaaloplossing uitgewerkt die zorgoproep en de toegang tot onder andere de patiëntenkamer of medicijnkast combineert.

“Dat deze totaaloplossing tot stand is gekomen is een logisch feit,” vertellen Kurt Danneel, General manager van Televic Healthcare Solutions, en Piet Van den Bossche, BU manager Access Control bij ASSA ABLOY.

“Beide bedrijven zijn, elk op hun eigen terrein, al jaren succesvol actief in de zorgsector. Dat er belangrijke raakpunten waren was ons al langer bekend.”

Door de integratie van het ASSA ABLOY Litto SMARTair™ toegangscontroleplatform in het Televic InterAxio zorgoproepsysteem, heeft de gebruiker nu de mogelijkheid om de combinatie in te zetten en te sturen vanuit één software-programma. Dit heeft uiteraard alleen maar voordelen naar gebruiksgemak en flexibiliteit toe. Deze oplossing kan ook toegepast worden op bestaande installaties.

Onze bedrijven blijven streven naar technologische ontwikkelingen om onze klanten nog beter te kunnen bedienen in de toekomst.  

Over Televic Healthcare

Als leider in zorgcommunicatie biedt Televic’s verpleegoproepsysteem hoge kwaliteitscommunicatie en informatie om het verpleegpersoneel te steunen om tijd vrij te maken voor wat écht telt: mensen helpen... Ontwikkelen, ontwerpen en maken systemen voor verpleegoproep, intercom,  toegangscontrole, multi-media en zorgregistratie vormen  onze core business, dit steeds met de vinger aan de pols om te kunnen voldoen aan de steeds toenemende vragen van de evoluerende markt.