|| Partner SUPERPRESTIGE 2021- 2022 ||

De liefde voor het veldrijden is er altijd al geweest. Maar dit seizoen maken ASSA ABLOY Opening Solutions, ASSA ABLOY Entrance Systems en ASSA ABLOY Global Solutions er wel iets heel speciaals van … Om onze naam nog meer in beeld te krijgen en het grote publiek nieuwsgierig te maken, hebben we samen een Main Partnership afgesloten met Flanders Classic. Daardoor is ASSA ABLOY nu hoofdpartner voor alle Superprestige-crossen en twee Wereldbeker-ritten in 2021-2022. Een mooie overeenkomst die beslist wat stof – en modder – zal doen opwaaien.

Tijdens de wedstrijden zal ASSA ABLOY uitgroeien tot een vertrouwd gezicht want de visibiliteit is maximaal. Zo kunnen renners en kijkers kennismaken met een uit de kluiten gewassen ASSA ABLOY-opblaasboog, zijn er twee Herasdoeken in tv-view, is er 25 meter finishboarding en maar liefst 150 meter aan spandoeken. Bovendien zal je niet naast het ASSA ABLOY-logo kunnen kijken … Op de interviewbackdrop, de podiumbackdrop, de start- en finishboog, de led-boardings op het parcours,  de tickets, de event websites, de printcampagne: ons logo is alom tegenwoordig.

Naast de visibiliteit op en naast het parcours zijn er per wedstrijd ook een mooi aantal VIP-arrangementen en tickets voorzien voor ASSA ABLOY. Met die tickets zetten we een aantal leuke wedstrijden op poten.

Check dus regelmatig deze pagina!