Logo van de Academie

ASSA ABLOY Academy

ASSA ABLOY Academy biedt gratis professionele trainingen aan om de innovatieve deuropeningstechnologieën van vandaag toe te lichten.

Eindgebruikers, installateurs, architecten, integrators en anderen leren dankzij een mix van theorie en hands-on cursussen hoe ze met succes de ASSA ABLOY-producten kunnen integreren in allerlei soorten gebouwen. Door onze toegewijde trainings- en opleidingsinspanningen creëren we deskundige professionals die op hun beurt voor meer veiligheid en beveiliging zorgen.

De sessies worden zowel in het Nederlands als het Frans gegeven (op verschillende dagen) en gaan door in onze volledig uitgeruste Academy-ruimtes te Wemmel.*

*Update COVID-19: de inschrijvingen worden momenteel beperkt tot 4 personen per sessie, zodat de cursisten op een veilige afstand van elkaar plaats kunnen nemen.

Er worden regelmatig nieuwe sessies toegevoegd en bestaande sessies worden ook geupdatet met nieuwe designs en/of functionaliteiten. Het is dus zeker nuttig om de opleidingskalender nu en dan te raadplegen.

Veel leerplezier!

Ga naar de trainingskalender