Polyclose 2020

Welkom op onze Polyclose-beurspagina!

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende deursets die aanwezig zijn op de beurs, verzameld onder drie productsegmenten: mechatronische cilinders en toegangsbeheer, mechanische deuroplossingen en vluchtwegtechniek.

Bij elke deur staat een woordje uitleg over het hoofdproduct (of de hoofdproducten) en kan je doorklikken naar meer info.

Weet ook dat ASSA ABLOY volgende diensten ter beschikking stelt:

  • Specificatie & BIM: het specificatieteam adviseert architecten en aannemers. Het verzorgt op maat gemaakte en complete deuroplossingen, voor alle toepassingen en veiligheidsbehoeften. Een voorbeeld van een deurset gemaakt in Openings Studio vind je onder deur 1 en deur 2. 
  • ASSA ABLOY Academy: om professionals up-to-date te houden van onze oplossingen, biedt ASSA ABLOY gratis trainingsessies aan in de speciaal uitgeruste lokalen in Wemmel.
Mechatronische cilinders en toegangsbeheer (deur 1 t.e.m. 10)

Deur 1: CLIQ® Go, mechatronische cilinder met app

CLIQ® Go is een puur elektronisch sluitsysteem gebaseerd op de precieze mechanische componenten en micro-elektronische modules van ASSA ABLOY's CLIQ technologie. Het is een ideale oplossing voor kleine bedrijven en privé gebruikers.

Setlijst deurcomponenten  

Meer info over CLIQ Go


Deur 2: SMARTair® knopcilinder, toegangsbeheersysteem via RFID

Offline/Update on card  elektronische knopcilinder voor toegangscontrole, identificatie op basis van RFID. Eenvoudig voor upgraden van een bestaande deur zonder boren of bekabeling aan de deur. Werkt via de SMARTair Openow app.

Setlijst deurcomponenten  

Meer info over SMARTair knopcilinders 


Deur 3: Code Handle®, elektronische kruk met code

Code Handle® is een kruk met codetableau die in commerciële en privé gebouwen wordt gebruikt. De moderne en edele deurkrukken zijn bijzonder geschikt voor het gebruik in centrale ruimten (kopieerruimten, archieven, gemeenschappelijke ruimten enz.).

Meer info over Code Handle 

Code Handle, elektronische kruk met code


Deur 4: SMARTair® deurbeslag, toegangsbeheersysteem via RFID

Offline/Update on card elektronisch deurbeslag voor toegangscontrole, identificatie op basis van RFID. Mogelijk voor upgraden van een bestaande deur zonder bekabeling aan de deur. Werkt via de SMARTair Openow app.

Meer info over SMARTair deurbeslag


Deur 5: Aperio® L100, elektronisch slot met RFID-lezer

Het Aperio L100 Elektronisch slot met optionele PIN-code-functionaliteit is een compleet draadloos veiligheidsslot voorzien van Aperio-technologie. Het biedt optimale fysieke bescherming, stuurt informatie over de status van de deur naar uw toegangscontrolesysteem en zorgt voor multi-factor authentificatie bij deuren met hoge veiligheidsvereisten.

Meer info over Aperio L100


Deur 6: eCLIQ®, mechatronische cilinder met software

eCLIQ® is een louter elektronisch sluitsysteem ontwikkeld door ASSA ABLOY. Het is een kosten-effectieve oplossing die voorziet in elektronische toegangscontrole zonder bedrading. 

Meer info over eCLIQ


Deur 7: Aperio® C100, elektronische cilinder met RFID-lezer

De Aperio C100-cilinder is een draadloos sluitsysteem dat geschikt is voor bijna elke binnendeur - van kantoren en vergaderruimtes tot klaslokalen en voorraadruimtes. De geïntegreerde RFID-lezer bevindt zich in de buitenknop, met beveiligde elektronica in de cilinder.

Meer info over Aperio C100


Deur 8: Aperio® H100, elektronische kruk met RFID-lezer

Robuust, veilig en stijlvol: de bekroonde Aperio® H100 elektronische deurkruk verpakt de kracht en flexibiliteit van draadloze toegangscontrole in een slanke, op batterijen werkende kruk met geïntegreerde RFID-lezer.

Meer info over Aperio H100


Deur 9: Aperio® E100, elektronisch deurbeslag met RFID-lezer

Aperio E100 beslag is een populaire keuze voor binnendeuren met gemiddeld tot hoog verkeer. Aperio E100 deurbeslagen bieden een handige combinatie van een vrije uitgang van binnenuit met een automatische vergrendeling bij sluiting van buitenaf. Een ingebouwde LED zorgt voor een onmiddellijke visualisatie van de sluittoestand.

Meer info over Aperio E100


Deur 10: ELLcam® lockerslot met code

Het ELLcam® lockerslot is eenvoudig in gebruik en beheer. Het slot combineert de functies van wisselende gebruikers en één vaste gebruiker in 1 uitvoering. Een beheerder kan het slot overrulen door middel van een mastercode.

Meer info over ELLcam

Mechanische deuroplossingen (deur 11 t.e.m. 20)

Deur 11: zwart deurbeslag

Insteekslot serie 53 met zwarte voorplaat in combinatie met zwarte deurkruk, zwarte cilinderrozet en zwarte Mul-T-Lock's Classic PRO hogeveiligheidscilinder. Deze cilinder heeft een keerbare sleutel met dubbel patentstift en is gepatenteerd tot en met 2033. Standaard voorzien van Break-Secure. Bij een inbraakpoging met breken van de cilinder zal de cilinder op de ingefreesde breuklijn afbreken.

Deur 12: K100 cilinder met keersleutel, betaalbare gemoedsrust - SKG** - patent tot 2036

De K100-cilinder biedt vergelijkbare voordelen als hoogwaardigekeersleutelsystemen. Het staat voor een betaalbaar enzorgeloos assortiment voor kwalitatieve sluitsysteemtoepassingen. K100 is de beste keuze voor zorg,onderwijs, kantoor, bedrijf, woning, appartementen andere omgevingen.

Meer info K100


Deur 13: K100 knopcilinder met keersleutel, betaalbare gemoedsrust - SKG** - patent tot 2036

De K100-knopcilinder biedt vergelijkbare voordelen als hoogwaardige keersleutelsystemen. Het staat voor een betaalbaar en zorgeloos assortiment voor kwalitatieve sluitsysteem toepassingen. K100 is de beste keuze voor zorg,onderwijs, kantoor, bedrijf, woning, appartementen andere omgevingen.

Meer info K100


Deur 14: K800 cilinder met keersleutel, breed inzetbaar - SKG*** - patent tot 2034

K800 is de eersteklassecilinder met keerbare sleutel en staat voor zeer breed inzetbare oplossingen. K800 is de beste keuze voor medische centra, projecten met een hoog veiligheidsrisico en universiteiten.

Meer info K800


Deur 15: Protec² mechanische cilinder met schijven

Protec²  is de eersteklassecilinder met keerbare sleutel voor industriële gebouwen. Dankzij de 11 draaiende schijven biedt de cilinder hoge weerstand tegen lockpicking. Protec² is uitgerust met een gevarenfunctie en is optioneel verkrijgbaar met buitenste stator in gehard staal.

Meer info Protec²


Deur 16: MT5+DS Mul-T-Lock cilinder
Planet vingerklembeveiliging

Mul-T-Lock's MT5®+DS is een hogeveiligheidscilinder met een keerbare sleutel met beweegbaar gedeelte en een cilinder met drievoudig vergrendelingsmechanismen. Het product is gepatenteerd tot en met 2039., heeft een grote capaciteit op het vlak van sleutelplannen en is geschikt voor heel grote en complexe systemen met hoge hiërarchische en matrixeisen.

Deur 17: C200 cilinder met conventionele sleutel - SKG** - patent tot 2036

De C200 is een instapcilinder voor sluitplanoplossingen en wordt geleverd met een veiligheidscertificaat. C200 is de beste keuze voor ziekenhuizen, middelgrote appartementcomplexen en scholen.

Meer info C200


Deur 18: C200 knopcilinder met conventionele sleutel - SKG** - patent tot 2036

De C200 is een instapknopcilinder voor sluitplanoplossingen en wordt geleverd met een veiligheidscertificaat. C200 is de beste keuze voor ziekenhuizen, middelgrote appartementcomplexen en scholen.

Meer info C200


Deur 19: K800 knopcilinder met keersleutel, breed inzetbaar - SKG*** - patent tot 2034

K800 is de eersteklasseknopcilinder met keerbare sleutel en staat voor zeer breed inzetbare oplossingen. K800 is de beste keuze voor medische centra, projecten met een hoog veiligheidsrisico en universiteiten.

Meer info K800


Deur 20: Protec² mechanische knopcilinder met schijven

Protec²  is de eersteklasseknopcilinder met keerbare sleutel voor industriële gebouwen. Dankzij de 11 draaiende schijven biedt de knopcilinder hoge weerstand tegen lockpicking. Protec² is uitgerust met een gevarenfunctie en is optioneel verkrijgbaar met buitenste stator in gehard staal.

Meer info Protec²

Vluchtwegtechniek (deur 21 t.e.m. 28)

Deur 21: One System paniekslot, functie B
DC340, de meest universele deursluiter

ASSA ABLOY inbouwslot met paniekfunctie B, waarbij de deur aan de buitzenzijde van een kruk voorzien wordt. In vluchtrichting is het beslag altijd gekoppeld en kan de deur altijd worden geopend. De kruk tegen de vluchtrichting in kan, naar behoefte, via de profielcilinder permanent in- of uitschakeld worden.

ASSA ABLOY opbouw deursluiter DC340, instapmodel voor projecten, met afdekkap. Kracht EN2-6 bij gebruik van de bijhorende schaararm; kracht EN1-4 bij gebruik van glijarm. Ook toe te passen voor dubbele deuren.

Meer info One System

 
Meer info deursluiters 


Deur 22: One System paniekslot, functie C
Free Motion® deursluiter voor weerstandsloze opening, maximaal comfort en veiligheid

ASSA ABLOY paniekbeslag type A in combinatie met inbouwslot met paniekfunctie C, waarbij de deur alleen met een sleutel kan geopend worden. Daarbij wordt de sleutel tot aan de eindaanslag in openingsrichting gedraaid en wordt de buitenkruk ingeschakeld en kan de kruk bediend worden. Nadat de sleutel weer is teruggedraaid of uit de profielcilinder is gehaald is de buitenkruk weer uitgeschakeld (loze werking). De zogenaamde gevangen sleutelfunctie.

ASSA ABLOY opbouw CAM deursluiter DC700G-FM met afdekkap heeft een vrijloopfunctie en is aangesloten op de 24V brandcentrale. Hierdoor is er geen weerstand bij het openen van de deur, maar is er een zekere sluiting in geval van brand. Instelbare kracht EN3-6. Ook toe te passen voor dubbele deuren, op de actieve vleugel.

Meer info One System

 
Meer info deursluiters


Deur 23: One System paniekslot, functie B
DC700 lichtlopende universele deursluiter

ASSA ABLOY inbouwslot met paniekfunctie B, waarbij de deur aan de buitzenzijde van een kruk voorzien wordt. In vluchtrichting is het beslag altijd gekoppeld en kan de deur altijd worden geopend. De kruk tegen de vluchtrichting in kan, naar behoefte, via de profielcilinder permanent in- of uitschakeld worden.

ASSA ABLOY opbouw CAM-deursluiter DC700, lichtlopend en geschikt voor buitendeuren, met afdekkap. Instelbare kracht EN3-6. Ook toe te passen voor dubbele deuren.

Meer info One System

 
Meer info deursluiters


Deur 24: One System paniekslot, functie E
Close Motion® deursluiter voor een geluidloze zachte sluiting

ASSA ABLOY insteekslot met paniekfunctie E. Dit is de meest courant voorkomende functie, waarbij buiten is een vaste knop of trekker is gemonteerd. Vanaf de buitenzijde kan de deur alleen met de sleutel worden geopend. De paniekfunctie kan via de kruk of paniekstang bediend worden, waardoor de deur in vluchtrichting op elk gewenst moment kan worden geopend.

ASSA ABLOY opbouw CAM deursluiter DC700G-CM met afdekkap heeft een instelbare kracht EN3-6. Deze zorgt voor een geluidsloze en zekere sluiting, dank zij het Close-Motion® element.

Meer info One System


Meer info deursluiters


Deur 25: Opbouw paniekbeslag PE1900 type B

ASSA ABLOY opbouw paniekbeslag type B met dagschootvergrendeling. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. 2- en 3-puntversies hebben Mobile-Clean stangensysteem voor eenvoudige en snelle plaatsing.

Meer info paniekbeslag PE1900 

 

Deur 26: Fluid Control paniekbeslag met in- en uitgangscontrole
ePED elektronische vluchtwegterminal

JPM paniekbeslag type C met in- en uitgangscontrole, om niet-geautoriseerde uitgangen te voorkomen terwijl een veilige evacuatie in geval van paniek wordt gewaarborgd.De nooduitgangen zijn eveneens voorzien van een toeganscontroletoestel zodat men ook over een gecontroleerde ingang beschikt.

Deze terminal beschikt over een scherm in plaats van een breekglas/noodknop. Dit scherm geeft de ingestelde tijdsvertraging weer. Gezien ook een licht- en geluidsalarm wordt geactiveerd, onmoedigt dit het ongeoorloofd vluchten langs die weg. Er zijn drie tijdsinstellingen mogelijk.

Meer info Fluid Control paniekbeslag


Meer info ePED elektronische vluchtwegterminal

 

Deur 27: Opbouw paniekbeslag PE6800 type A

ASSA ABLOY opbouw paniekbeslag type A met dagschootvergrendeling. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. 2- en 3-puntversies hebben Mobile-Clean stangensysteem voor eenvoudige en snelle plaatsing.

Meer info paniekbeslag PE6800 


Deur 28: Cyrex mechanische paniekbeslag type C
DC700 met sluitvertraging, lichtlopende universele deursluiter

Premium opbouw paniekbeslag in ASSA ABLOY design

ASSA ABLOY opbouw CAM-deursluiter DC700 met sluitvertraging, lichtlopend en geschikt voor buitendeuren, met afdekkap. Instelbare kracht EN3-6. Ook toe te passen voor dubbele deuren.


Meer info deursluiters