ASSA ABLOY zoekt HR Business Partner

België - Fulltime

ASSA ABLOY Opening Solutions Benelux, onderdeel van de ASSA ABLOY Groep, is dé specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren voor de utiliteits-en woningbouw. Met een uitzonderlijk assortiment van mechanische en electromechanische en digitale kwaliteitsproducten heeft ASSA ABLOY alle ingrediënten in huis voor het realiseren van de ideale beveiligingoplossing. De dienstverlening van ASSA ABLOY is afgestemd op de meest uiteenlopende omgevingen en markten. Van woning–tot utiliteitsbouw en van gezondheidszorg tot justitiële inrichtingen. ASSA ABLOY biedt oplossingen aan die aansluiten op ieders wens en eis. De ASSA ABLOY groep telt ongeveer 50.000 medewerkers wereldwijd en is aanwezig in 70 landen en is dé wereldleider in toegangsoplossingen.

Hoe ziet de functie eruit?
Je bent verantwoordelijk voor het mede opstellen en uitvoeren van het HR beleid voor de BU ASSA ABLOY België met vestigingen in Nieuwpoort en Wemmel, ongeveer een 125 medewerkers. Jouw functie situeert zich binnen de afdeling HR op onze locatie in Nieuwpoort. Gemiddeld één dag in de week ben je aanwezig op onze vestiging in Wemmel.

In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de HR Director Benelux. De rol impliceert een partnership met de teamverantwoordelijken en directieleden voor de twee vestigingen van ASSA ABLOY in België.

Dit wordt onder andere van je verwacht:
Jouw HR expertise stelt je in staat een antwoord te geven op alle HR gerelateerde vragen. Je stemt je HR beleid en uitvoering af met de HR Director Benelux en functioneert als lokale HR Partner. Voor alle medewerkers in België ben je het aanspreekpunt en zorg je voor een goede integratie, loopbaanontwikkeling en ben je wanneer nodig een coach en een raadgever. Dit partnership vereist kennis van de activiteiten en de strategie van de vestigingen in je perimeter waardoor je kan bijdragen aan het realiseren van onze HR-doelstellingen en zorgt voor de juiste implementatie van de huidige én toekomstige HR strategie.

Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die behoren bij de in-, door- en uitstroom van medewerkers. Voor werving en selectie dossiers word je ondersteund door een Talent Acquisition Specialist. Je ontwerpt en voert introductieregelingen uit en je begeleidt nieuwe medewerkers. Je levert HR-diensten zoals talent management, leiderschapsontwikkeling, coaching, opleidingen en ondersteuning van het management en de medewerkers met HR vraagstukken. Je adviseert bij HR-vraagstukken zoals personeelsbezetting (kwalitatief en kwantitatief) en interne mobiliteit. In geval van arbeidsongeschiktheid en ontslagprocedures begeleid je het management en de medewerkers.

ASSA ABLOY is momenteel in volle transformatie naar digitale oplossingen en dat betekent dat je deelt neemt in verschillende change projecten en onze medewerkers begeleidt in deze change.

Wat breng je mee?
De toekomstige getalenteerde collega voor ons leuke bedrijf bedrijf die we zoeken:

  • Heeft een Bachelor/Master degree in HR, bedrijfskunde of verwante discipline;
  • Bezit een stevige HR expertise en ervaring en heeft minimum 5 jaar ervaring als HR professional in een logistieke, commerciële of industriële werkomgeving;
  • Heeft een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels;
  • Beschikt over een goede kennis van de lokale wetgeving (arbeidsrecht) en arbeidsverhoudingen;
  • Is enthousiast rond veranderingsmanagement en transformatie binnen een bedrijf en kan successen in soortgelijke processen aantonen;
  • Is gepassioneerd door het werken met mensen in een adviserende, coachende rol;
  • Is empatisch en assertief, geeft en staat open voor constructieve feedback;
  • Neemt door een proactieve en oplossingsgerichte aanpak de echte partnerrol op;
  • Heeft sterke organisatorische vaardigheden en is een echte teamplayer;
  • Deelt de waarden van onze organisatie en heeft een sterke interesse in onze missie en activiteiten.

ASSA ABLOY biedt je :
Een verloningspakket dat jouw ervaring en vaardigheden honoreert. Bovendien profiteer je van een aantal extralegale voordelen (groepsverzekering, hospitalisatie verzekering, maaltijdcheques, lease bike). Een work-life balance door flexibele werktijden en Home Office mogelijkheid. Een prettige en informele werksfeer met een open organisatiecultuur. Er zijn kansen voor wie ze wil grijpen ! Denk ook aan talrijke opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden en werken op vernieuwende en spannende projecten.

Ben jij de HR Business Partner die wij zoeken?
Reageer dan zo snel mogelijk via deze link met een bondige brief + CV. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chris Arys, Talent Acquisition Specialist via het telefoonnummer +32 484 950 760.

About ASSA ABLOY
Every day we help billions of people from all around the world feel safe, secure and experience a more open world. It’s our 49,000 people in 70 different countries who make this happen, we are proud to be a dynamic and inclusive organization. We are the global leader in access solutions and our innovations enable safe, secure and convenient access to physical and digital places. We are looking for candidates from a diverse range of backgrounds. As a part of our people development strategy, we encourage both internal and external applicants! Apply today!

Let´s create a safer and a more open world – together!