ASSA ABLOY zoekt Digital Marketeer

Wemmel - Fulltime

De Digital Marketeer maakt deel uit van het Benelux Marketing Team en zal zich in deze rol voornamelijk focussen op de marketing activiteiten voor de Belgische markt. In deze rol draag je zorg voor het optimale gebruik van het internet en haar toepassingen. Samen met de medewerkers van de afdeling Marketing ben je verantwoordelijk voor ontwikkeling, exploitatie, realisatie en groei van de E-Business activiteiten. Je komt met ideeën en voorstellen welke richting geven aan het E-Business beleid. Het is noodzakelijk kennis te hebben van en ervaring te hebben met marketing, informatietechnologie en de onbegrensde mogelijkheden die nieuwe digitale technieken bieden.

Dit wordt onder andere van je verwacht:

 • Je bent verantwoordelijk voor de planning en implementatie van digitale marketing activiteiten. Dit doe je in samenspraak met de collega’s binnen het Marketing team;
 • Optimaal gebruik maken van het internet en haar toepassingen om de E-Business activiteiten te laten groeien;
 • Onderzoek doen naar en up to date blijven over de nieuwste digitale technieken;
 • Opstarten van projecten t.b.v. de ontwikkeling van E-Business activiteiten;
 • Afstemmen van de prioriteiten met de Trade Marketeers;
 • Het opzetten en onderhouden van de content van de websites, webshops en het intranet;
 • Het ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van social media en search engine advertising (SEA) activiteiten;
 • Verantwoordelijk voor het publiceren en integreren van de verschillende productdatabases t.b.v. catalogi en prijslijsten en integratie met applicaties van derden;
 • Opzetten en beheren van community activiteiten en blogmarketing.

 Wat breng je mee?

 • Bachelor werk- en denkniveau, met minimaal een afgeronde opleiding in de richting van Digital Marketing;
 • Minimaal 1-3 jaar werkervaring binnen digital marketing;
 • Ruime ervaring met digitale marketing en analyse tools (bijvoorbeeld Google Analytics en HubSpot);
 • Je bent creatief, resultaatgericht en in staat deadlines te respecteren;
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal.

Waarom werken bij ASSA ABLOY Opening Solutions?
Wij bieden een functie aan in een dynamische en internationale organisatie met ervaren en gedreven collega’s. Daarnaast bieden wij:

 • Een marktconform salaris en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering;
 • Volop mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen;
 • Een prettige en informele werksfeer met een open organisatiecultuur.

ASSA ABLOY Opening Solutions
ASSA ABLOY Benelux, onderdeel van de ASSA ABLOY Groep, is dé specialist in vergrendeling en ontgrendeling van deuren voor de utiliteits- en woningbouw. Met het uitzonderlijk brede assortiment aan mechanische en elektromechanische kwaliteitsproducten heeft ASSA ABLOY alle ingrediënten in huis voor het realiseren van de ideale beveiligingsoplossing. Binnen ASSA ABLOY Benelux bundelen meerdere vertrouwde spelers hun krachten.

De dienstverlening van ASSA ABLOY is afgestemd op de meest uiteenlopende omgevingen en markten. Van woning- tot utiliteitsbouw en van gezondheidszorg tot justitiële inrichtingen. Opdrachtgevers mogen van ASSA ABLOY Benelux oplossingen verwachten die aansluiten op hun wensen en eisen. Wanneer de situatie specifieke oplossingen vereist, brengt ASSA ABLOY alle producten en diensten samen in één denktank: Door Opening Solutions.

Ben jij de Digital Marketeer die wij zoeken?
Reageer dan door jouw motivatie + CV naar ons op te sturen middels de ‘apply now’ button. Solliciteer direct!

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met André Kabel (CTO Benelux) via het telefoonnummer +31621212928. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen via HR.Benelux@assaabloy.

About ASSA ABLOY
Every day we help billions of people from all around the world feel safe, secure and experience a more open world. It’s our 49,000 people in 70 different countries who make this happen, we are proud to be a dynamic and inclusive organization. We are the global leader in access solutions and our innovations enable safe, secure and convenient access to physical and digital places. We are looking for candidates from a diverse range of backgrounds. As a part of our people development strategy, we encourage both internal and external applicants! Apply today!

Let´s create a safer and a more open world – together!